Stijlvolle trouwkaarten | Trouwkaarten | Blijkaartje (2024)

Stijlvolle trouwkaarten | Trouwkaarten | Blijkaartje (1)

Trouwen doe je in stijl. Het liefst helemaal in jullie eigen stijl als aanstaand bruidspaar natuurlijk, dus waar begin je dan? Juist: bij de collectie stijlvolle trouwkaarten van Blijkaartje! Hier vind je trouwkaarten met stijlvol design, precies afgestemd op de aankleding van jullie bruiloft. Daar kun je zeker mee voor de dag komen! Ontdek het assortiment nu.

Terug naar trouwkaarten overzicht

Wat zijn stijlvolle trouwkaarten?

Er zijn van die momenten in je leven waarop je best een klein beetje uit mag pakken. En natuurlijk is je trouwdag zo'n bijzondere mijlpaal. Als jullie elkaar straks het jawoord gaan geven, dan willen jullie een herinnering neerzetten om nooit te vergeten. Logisch dat je dat in stijl doet, en dus ook logisch dat je kiest voor een onvergetelijke trouwkaart met een stijlvolle basis van Blijkaartje.

Wat maakt een trouwkaart stijlvol? Bovenstaande stijlvolle trouwkaarten zijn vormgegeven met oog voor detail. Ze zijn elegant, sereen, perfect in balans en voorzien van verfijnde details die de kaart een bijzondere en luxe uitstraling geven. Hierbij kun je denken aan een vleugje goudfolie, prachtige subtiele illustraties,harmonieuze kleurenen mooie sierlijke lettertypes om het af te maken. En dat alles weergegeven op de papiersoort die perfect past bij het gevoel dat jullie willen overbrengen. Vaak wordt gekozen voor een wat dikkere papiersoort die je stijlvolle trouwkaarten net dat beetje extra geven zonder de aandacht af te leiden van het ontwerp. Hierbij kun je denken aan een soort met een lichte textuur zoals linnen of een soort met een mooie, zachte afwerking zoals soft touch. Super chique, een tikkeltje klassiek maar bovenal ontzettend stijlvol.

Hoe maak ik mijn trouwkaarten stijlvol?

Wat we onder stijlvol verstaan is natuurlijk voor iedereen weer anders. Je hoeft dus zeker niet meteen ''ja'' te zeggen tegen een van de bovenstaande kaarten hierboven als jouw definitie van stijlvol totaal anders is. Je kunt ze uiteraard wel gebruiken als inspiratie, zodat je weet waar je op moet letten bij het samenstellen van stijlvolle trouwkaarten. Vind je een kaart hierboven in de basis dus mooi maar zou je liever toch net een wat andere kant op willen qua stijl? Dan kun je de gekozen stijlvolle trouwkaart heel gemakkelijk aanpassen. Wil je het lettertype toch nog net ietsje sierlijker, hou je van uitgesproken kleuren of wil je de stijlvolle trouwkaart een botanisch tintje meegeven? In onze editor vind je alles wat je nodig hebt om je huwelijksuitnodiging stijlvol tot in de kleinste details aan te passen. Ga aan de slag, verken de opties en maak de meest elegante, stijlvolle trouwkaart die een bruidspaar zich maar wensen kan! Zo zet je samen alvast de toon voor een trouwdag waar nog lang over nagepraat zal worden.

Maak een statement: huwelijksuitnodigingen stijlvol verzenden

Van de papiersoort tot aan de envelop: overal is over nagedacht wanneer je kiest voor een stijlvolle trouwkaart. Alles is perfect op elkaar afgestemd in een en dezelfde stijl. Wanneer je kiest voor een stijlvolle trouwkaart, is het dan ook van belang dat niet alleen de kaart maar ook de envelop er netjes en verzorgd uitziet in de stijl die past bij jullie huwelijksuitnodiging. Om de trouwkaartenstijlvol te kunnen versturen, bieden we je naast de klassieke witte envelop daarom nog veel meer opties. Wil je het gebruikte goudfolie in je trouwkaarten stijlvol graag laten terugkomen in je envelop of vind je het mooi om een subtiele glans toe te voegen? Kies dan voor een wat luxere envelop met gouden inlay of ga voor envelop met een parelmoer afwerking: een perfecte keuze voor een bruiloft!

Om het samenstellen daarnaast nog wat gemakkelijker te maken hebben we aan iedere kaart hierboven een bijpassende sluitzegel gekoppeld in de stijl van jouw gekozen trouwkaarten stijlvol. Zo verstuur je een prachtig op elkaar afgestemd geheel.

Toch op zoek naar iets uniekers om je envelop mee af te sluiten? Dan kun je uiteraard ook een eigen zegel ontwerpen of kiezen voor onze super chique lakzegels. Dit zijn mooie, dikke zegels met een plaklaagje gemaakt van kunststof. Het klassieke uiterlijk van deze zegel past perfect bij een stijlvolle trouwkaart. Ga voor het exemplaar met een botanisch olijftakje of een hartje om jullie enveloppen met liefde te verzegelen.

Hulp nodig bij het maken van je stijlvolle uitnodiging bruiloft?

Vind je het lastig om zelf de gouden combi samen te stellen? Als je verlegen zit om een klein beetje stijladvies voor je stijlvolle uitnodiging bruiloft, dan hoef je maar een kik te geven. Neem contact met ons op en bel, chat of mail ons!Onze vormgevers helpen je met liefde een eindje op weg met je persoonlijke stijlvolle style statement. We houden pas op als jullie helemaal tevreden zijn, want bij Blijkaartje vinden we een beetje persoonlijke assistentie bij het ontwerpen van je trouwkaart wel zo stijlvol.

Filters(0)

Wis alle filters

Enkel of dubbel

Vorm

Speciaal

Bekijk resultaten

Stijlvolle trouwkaarten | Trouwkaarten | Blijkaartje (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 6090

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.